Breidawol gaat door

Op het nippertje zijn er enthousiaste en ervaren kandidaten gevonden om de  (web)shop voort te zetten. Yvonne en Hans van Dijk (bekend van Atorka), worden de nieuwe eigenaren per 12 december.  Zij hebben er zin in en ziten vol nieuwe ideeën. Wij wensen ze alle goeds toe met onze mooie producten.

Dit betekent dat wij weer wol hebben besteld, zodat een deel van de voorraad is aangevuld. Momenteel zijn nog niet alle kleuren leverbaar, maar wij hopen dat dit op niet al te lange termijn wordt opgelost. Helaas zullen wij wel de prijzen fors moeten verhogen omdat de inkoopprijzen met  30%  gestegen zijn.  De producten Einband, Kambgarn, Housuband en Kemba verdwijnen uit het assortiment en blijven daarom in de uitverkoop.

Wij verzorgen de bestellingen nog die uiterlijk 1 december zijn binnen gekomen. Daarna nemen Yvonne en Hans het over. Er zal een periode zijn waarin gewerkt wordt aan de overdracht. In die periode worden er geen pakketjes verzonden. Wij laten nog weten vanaf wanneer er weer verzonden gaat worden.